- Köszönetek: 11
Dühöngő 2.0
- Béla
-
- Kezdő fórumozó
Dehogy érte, nem is játszik ilyennel, mert túl világtalan hozzá (meg minden máshoz is). A profilon szereplő wot ratingnél érte el az "egekbe törő" 3200-es értéket, ami arany színű badge-t ér.Milyen arany liga? Te onslaughtban megcsináltad az arany szintet?
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- perretz
-
- Tapasztalt fórumozó
- Köszönetek: 15
... sikerült a csata végeredményét kikövetkeztetnem bizonyos jelekből már az elején ...
Aranyszínű h...., akarom mondani jós!
- uto__
-
- Tapasztalt fórumozó
- Köszönetek: 95
Következő onslaught szezonban szakaszozunk Bagó? Kívancsi vagyok mire vagy képes a 7v7-es terepen.
- Bagoneillezredes
-
- Prémium fórumozó
Nekem magyar nyelven van a wot, gyanítom te a rohamról beszélsz, én meg a normálról.Oh szóval a WTR érték alatt lévő, értéktelen rang lenne itt az arany, így már értem.
Következő onslaught szezonban szakaszozunk Bagó? Kívancsi vagyok mire vagy képes a 7v7-es terepen.
Érték ide vagy oda, meglepett, hogy beadta a program.
Köszi, a felkérést elfogadom abban a formában, hogy inkább te mutasd meg mire vagy képes!
Talán ragad rám belőle valami.
Persze nyilván a megfelelő helyezkedésről van szó ugyebár, mivel az, hogy a lövés hova megy, már más dolog.
- S1l34n
-
- Tapasztalt fórumozó
- Köszönetek: 59
Készíts be valami kis accot, mert bajnok nem játszhat vasassalOh szóval a WTR érték alatt lévő, értéktelen rang lenne itt az arany, így már értem.
- _bitang
-
- Tapasztalt fórumozó
- Köszönetek: 44
6100 sebzéssel se lehet ellensúlyozni azt a balf*szságot amit a nehéztankok művelnek - Bz-79, ST-II, MYV, PZ7 innen is jár a gratuláció.
Komolyan gondolkozom az xvm használatán, legalább lássam kire biztosan nem lehet számítani egy-egy helyzetben.
Biztos vagyok benne hogy a térképet a játékosok 80% egyáltalán nem nézi teljesen logikátlanul mennek a pályán.
A 15 éves "büszke" badge azért kint van, hát pont ennyit is ér (PZ7)
Kis szerencsével még hozható is lett volna a meccs, taschen 40 hp-n is4 párszáz hp-n volt.
Nemsokkal ezután újabb küzdelem, majd bukás az 1000 sebzéses "álomhatárig"
A nullázók többsége nem is szokott lőni amúgy
- perretz
-
- Tapasztalt fórumozó
Komolyan gondolkozom az xvm használatán, legalább lássam kire biztosan nem lehet számítani egy-egy helyzetben.
Sok szerencsét hozza! Én XVM felhasználó vagyok legalább 8-10 éve. Szeretem az adatokat
Egy magasabb értékelésű játékossal valószínűleg jobban jársz, köztük sokkal több a jól teljesítő, mint a katasztrofális, az alacsonyban meg nagyobb a pofára-esés esélye. Biztosra azonban nem lehet sosem menni. Egyre gyakoribb a teljesen világtalan zöld-kék játékos, gondolom vásárolt accountok.
- Zoltán Tóth
-
- Újonc fórumozó
- Köszönetek: 0
- Zoltán Tóth
-
- Újonc fórumozó
- Köszönetek: 0
- _bitang
-
- Tapasztalt fórumozó
Hát köszi, én amióta van xvm kisebb-nagyobb kihagyásokkal használtam,de elegem lett az artyfókuszból meg az idióta yolozásokkal (mondjuk azok vannak így is)
Sok szerencsét hozza! Én XVM felhasználó vagyok legalább 8-10 éve. Szeretem az adatokatAz XVM értékelésben egy dolog biztos: SEMMI.
Egy magasabb értékelésű játékossal valószínűleg jobban jársz, köztük sokkal több a jól teljesítő, mint a katasztrofális, az alacsonyban meg nagyobb a pofára-esés esélye. Biztosra azonban nem lehet sosem menni. Egyre gyakoribb a teljesen világtalan zöld-kék játékos, gondolom vásárolt accountok.
Mióta lehet anonimizálni magadat (4-5 éve?) a statokat nem látom csak az első 2 meccsen, ott is csak aki "rendes" névvel játszik.
Az értékelés számomra abban segít hogya látom egy full vörös spotter van az ellenfélnél akkor lehet megjátszom egy rizikósabb pozíciót, vagy ha kettesbe maradok valakivel kb. lehet következteni mire lehet számítani tőle.
Régen volt egy "győzelémi esély százalék" ami rettentő káros volt, értelme annyi volt hogy beírogatta a sok idióta 35% esélynél hogy "lose" aztán mondjuk nyertünk 15:3-ra.
Egyébként komolyan gondolkozom egy új téma nyitásán: "Haszontalan játékosok még haszontalanabb pozícióban" vagy hasonló. Ilyesmik lennének benne:
- S1l34n
-
- Tapasztalt fórumozó
- Köszönetek: 59
- Bagoneillezredes
-
- Prémium fórumozó
- _bitang
-
- Tapasztalt fórumozó
Éppen nem lett meg a 10k spot, ha értelmes csapatot kapok 14-15 ezer spot is összejött volna.
És a heti haszontalan idióta díj nyertese:
5 percig egy totál haszontalan pozícióban nézelődik.A meccs végére C4 sniper pozícióg "merészkedett".
De neki több mint 16.000 meccse van EBR 105-el,37% win ratéval, tehát
- Bagoneillezredes
-
- Prémium fórumozó

Egyéb WOT és OFF topik
Aktív fórum témák