- Köszönetek: 38
Online felhasználók:
17Nagy ládák 2025
- Jacktor
-
Témaindító
- Adminisztrátor
Kevesebb
Több
2025 dec. 03 07:05 #311
Írta: Jacktor
Nagy ládák 2025 téma létrehozva Jacktor által
Ide jöhetnek az idei lootbox nyitogatások.
Kérjük jelentkezz be, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Tokfilko2017
-
- Honvéd
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 0
2025 dec. 04 09:00 - 2025 dec. 04 15:25 #318
Írta: Tokfilko2017
Tokfilko2017 válaszolt a következő témában: Nagy ládák 2025
Skill4ltu csinált egy kalkulátort, ahol 100 ezer szimulált vásárlás eredményét is megnézhetjük, összehasonlíthatjuk a különféle csomagok vásárlása esetén a ládák tartalmának értékét. Melyik csomag éri meg jobban, és akár a korábbi évek adataival is összevethetjük.
forrás:
itt fog megjelenni a felület amit a videóban mutatott: skill4ltu.eu/boxes
forrás:
itt fog megjelenni a felület amit a videóban mutatott: skill4ltu.eu/boxes
Utolsó szerkesztés: 2025 dec. 04 15:25 Tokfilko2017 által.
- Jacktor
-
Témaindító
- Adminisztrátor
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 38
2025 dec. 04 10:55 #319
Írta: Jacktor
Jacktor válaszolt a következő témában: Nagy ládák 2025
- perretz
-
- Törzsőrmester
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 12
2025 dec. 04 12:31 - 2025 dec. 04 12:33 #320
Írta: perretz
perretz válaszolt a következő témában: Nagy ládák 2025
Ez a szimuláció úgy hülyeség, ahogy van. Mindenre megvan a valószínűség, akárhogy szimulálja, az az érték körüli eredményt fog kapni, ha véletlenül eltér is, az csak azt jelenti, hogy többször dobott távolabbi értéket a szimuláció, semmilyen információt nem lehet levonni belőle. Pl. Melyiket éri meg legjobban? A legnagyobbat, mert azon van a legtöbb kedvezmény. Melyik szín a legjobb? Egyik sem, egyformák.
Amire jó, az csak annyi, hogy lesz egy szám, amihez majd a sajátunkat hasonlíthatjuk, hogy szerencsésebbek voltunk vagy nem. De ezt is csak vásárlás után.
Mindenki az aranyértekkel van el. Ha arany kell, végy aranyat. Igaz, hogy a karácsonyi ládák aranyértéke magasabb, mintha csak aranyat vettél volna, de vannak benne olyan dolgok, főleg a tankok, hogy hiába van magas értéke, ha nem az, amit nagyon szerettél volna, nem fogsz játszani vele, csak egy újabb lom ami porosodhat a garázsban. Nem tudom, más hogy van vele, de én sosem azt kaptam, amit szerettem volna, persze kevés ládát vettem, ha egyáltalán. Aki meg addig vasáról, amíg meg nem kapja amit szeretne, lelke rajta, köszönjük, hogy fenntartsa a játékot.
A link lemaradt.
skill4ltu.eu/boxes
Amire jó, az csak annyi, hogy lesz egy szám, amihez majd a sajátunkat hasonlíthatjuk, hogy szerencsésebbek voltunk vagy nem. De ezt is csak vásárlás után.
Mindenki az aranyértekkel van el. Ha arany kell, végy aranyat. Igaz, hogy a karácsonyi ládák aranyértéke magasabb, mintha csak aranyat vettél volna, de vannak benne olyan dolgok, főleg a tankok, hogy hiába van magas értéke, ha nem az, amit nagyon szerettél volna, nem fogsz játszani vele, csak egy újabb lom ami porosodhat a garázsban. Nem tudom, más hogy van vele, de én sosem azt kaptam, amit szerettem volna, persze kevés ládát vettem, ha egyáltalán. Aki meg addig vasáról, amíg meg nem kapja amit szeretne, lelke rajta, köszönjük, hogy fenntartsa a játékot.
A link lemaradt.
skill4ltu.eu/boxes
Utolsó szerkesztés: 2025 dec. 04 12:33 perretz által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: fabyzol3
- fabyzol3
-
- Törzsőrmester
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 41
2025 dec. 04 15:21 #321
Írta: fabyzol3
fabyzol3 válaszolt a következő témában: Nagy ládák 2025
Én utóbbi két évben a 28 vegyes ládát vettem és volt benne 1-2 magasabb szintű tank, köztük a DZT is. Idén a Mars eventnél az ingyen ládából lett meg a VCS 9x9 és egy mystery dropból az A.P. AMX 30, token boltból pedig a TOG II és a Panther 8.8. Sőt nemsokára lesz egy Strv 81-em is... Nem is értem miért kell annyira rástresszelni...
A következő felhasználók mondtak köszönetet: _Charlie_Firpo
- perretz
-
- Törzsőrmester
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 12
2025 dec. 05 07:41 #325
Írta: perretz
perretz válaszolt a következő témában: Nagy ládák 2025
Felvágós! Én általában a biztos 50,-ikre kapok csak valamit.Én utóbbi két évben a 28 vegyes ládát vettem és volt benne 1-2 magasabb szintű tank, köztük a DZT is. Idén a Mars eventnél az ingyen ládából lett meg a VCS 9x9 és egy mystery dropból az A.P. AMX 30, token boltból pedig a TOG II és a Panther 8.8. Sőt nemsokára lesz egy Strv 81-em is... Nem is értem miért kell annyira rástresszelni...
A következő felhasználók mondtak köszönetet: fabyzol3
- bhaalhun
-
- Honvéd
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 8
2025 dec. 05 16:45 #329
Írta: bhaalhun
bhaalhun válaszolt a következő témában: Nagy ládák 2025
Az összes.Ha valaki végignézte egy rövid összefoglalót írhatna róla, hogy pl. melyik csomagok érik majd meg a legjobban

Egyéb WOT és OFF topik
Aktív fórum témák